Bábrakadabra Bábszínház

Pár szó rólunk...

2016. május 13. - Bábrakadabra

Kislétszámú utazó bábszínház vagyunk. 2009-ben alakultunk, azóta számos sikeres gyermekeknek szóló előadást tudhatunk magunk mögött. Célunk a nevettetés, szórakoztás mellett, hogy kis nézőink észrevétlenül erkölcsi értekeket is magukévá tegyenek az átélés során. Nagyon figyelünk arra, hogy mindezt szép, kedves bábokkal, díszlettel, igényes színészi munkával és emberi kedvességgel ajándékozzuk nekik.

Országszerte vállalunk előadásokat óvodákban, iskolákban, bölcsődékben, családi napközikben, művelődési intézményekben és minden egyéb helyen, ahol gyermekeket lehet nevettetni és nevelni.

Amiért érdemes minket választani:

* Fontos célkitűzésünk, hogy előadásainkban a művészi igényességen túl a megfelelő nevelő hatás is érvényesüljön.

* Házhoz megyünk - nem kell a gyerekeket öltözttni, utaztatni, vetkőztetni. Hazai, biztonságos környezetben maradhatnak, ezzel is elősegítve, hogy felhőtlenül élvezzék az előadást.

* A meséket úgy dolgoztuk föl, hogy előadásaink a kiscsoportos óvodásoktól fogva minden korosztályt lekössenek, szórakoztassanak. Előadásaink 40-50 percesek, nyugvópontokkal és váratlan fordulatokkal tarkítva - alkalmazkodva a célközönség koncentrálóképességéhez.

* 0-3 éveseknek is kínálunk előadásokat: 20 perc előadás után 20 perc kötetlen játék következik, melynek során a gyermekek megfoghatják a bábokat, játszhatnak az anyagokkal, kipróbálhatják ritmus-hangszereinket.

* Repertoárunkat évről évre bővítjük, hogy újabb és újabb előadásokkal gazdagítsuk a közönségünket.